Başkomiserin parmağı kurtulacak

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Şubat 2010 13:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı bir özel hastanenin açılışı sırasında, hastaneye 200 metre uzaklıkta çıkan arbedede, protestocu Ali Ekber K.'nın, ısırarak kopardığı başkomiser Turan Çelik'in parmağı normale dönecek.

Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde ameliyatı gerçekleştiren Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu, 5 gün gözlem altında tutulacak başkomiserin ameliyatının başarılı geçtiğini, herhangi bir aksilik olmazsa parmağın tamamen normale döneceğini söyledi. Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

?Pazar günü 35 yaşındaki başkomiser arkadaşımızın sağ el 5. parmağı insan ısırığı sonucu, tırnağın altındaki boğumdan kopmuştu. Saat 15.00 sıralarında kopan parça ile bize ulaşıldı. Kopan parçanın sterilizasyonu yapıldı, dokular onarıldı ve parça yerine dikildi. Eksik olan parçalar da parmağın diğer dokuları ile kapatıldı. Şu an sıhhati yerinde. Herhangi bir problemi yok. Bu tür olaylarda parçanın küçük olması ve enfeksiyon nedeniyle hastanın, tedavi amaçlı 5 gün hastanede durması gerekiyor. Herhangi bir aksilikle karşılaşmazsak, kendisini 5. günde taburcu etmeyi düşünüyoruz. Bu tür yaralanmalarda herhangi bir problem olmazsa el fonksiyonları tamamen normale döner ve mesleğini yapar?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber